Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров, беше много щастлив 

...
Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров, беше много щастлив 
Коментари Харесай

Боримиров: Отличен 6! Зарадвахме половин България, ако не и повече

Изпълнителният шеф на Левски - Даниел Боримиров, беше доста щастлив  след трагичното тъждество 1:1 против Айнтрахт Франкфурт на Националния стадион в първи мач от плейофите на Лигата на конференциите.

„ Всички наши последователи са радостни от играта. Играхме на лимита на опциите от самото начало. Зарадвахме половин България, в случай че не и повече. Левски от дълго време не е показвал такава игра. Радвам се, че от мач на мач играем по-добре и го демонстрираме против тим като Айнтрахт Франкфурт, който е мерило в международния футбол. Нека се порадваме довечера на равния резултат, да си отпочинем и ще се готвим на реванша. Не съм сюрпризиран “, стартира Боримиров.

„ Целта е да радваме нашите почитатели, да пълним стадионите, където и да играем, пък каквото стане. Левски е показвал чудеса, не се е отхвърлям, сподели го в последните два мача. Господ ни оказа помощ, когато си почтен и правилен, и ориста оказва помощ. Отличен 6. Поздравявам феноменалната ни аудитория, преклонявам се пред почитателите. Победите сплотяват хората. Като извадим цифрите на общото заседание, ще схванат хората защо става въпрос, какъв брой старания поставяме да ощастливим нашите хора “, продължи той.

„ Огромна е ролята на треньора. Ники Костов промени напълно философията на игра на Левски. Всички остават удовлетворени от това по какъв начин играе Левски. Левски постоянно се бори до дъно. Ако успеем другата седмица, ще е наслада за цяла България “, приключи Боримиров.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР